Windows 10 update

Gigantul american Microsoft va pune la dispoziţia utilizatorilor de Windows 10 o nouă actualizare pentru sistemul de operare, ce va fi disponibilă din 30 aprilie, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Prin intermediul actualizării, Microsoft îşi propune să furnizeze cel mai modern şi mai sigur sistem de operare.
Potrivit sursei citate, de la lansarea sa iniţială din 2015, Windows 10 a oferit două actualizări cu caracteristici concepute special pentru a încuraja creativitatea fiecărui utilizator.
Noua actualizare Windows 10, disponibilă din data de 30 aprilie, aduce noi capabilităţi, printre care: funcţia Timeline, ce va ajuta utilizatorii să găsească cu uşurinţă fişierele importante din dispozitivele lor, funcţia Focus Assist, ce permite o concentrare mai bună a utilizatorului, respectiv funcţia Focus Assist, ce se poate activa oricând utilizatorul doreşte să îndeplinească sarcini fără ca atenţia să îi fie distrasă de social media, de exemplu, sau de alte notificări.
În plus, actualizărilor pentru Microsoft Edge ajută utilizatorii să se concentreze mai bine şi atunci când navighează pe internet.
Actualizarea Windows 10 din 30 aprilie 2018 cuprinde şi o serie de alte caracteristici noi, printre care instrumente IT simplificate de gestionare pentru utilizatorii enterprise, noi modalităţi creative prin intermediul aplicaţiilor Photos, 3D şi Windows Mixed Reality, noi soluţii pentru siguranţă online şi îmbunătăţiri ale experienţei de gaming.
Grupul american Microsoft Corp a lansat noul său sistem de operare Windows 10 în data de 29 iulie 2015, în 190 de ţări, sub forma unui upgrade gratuit pentru cei care utilizau, la vremea respectivă, versiunile Windows 7 şi 8.1.