Campanie de constientizare pentru copii

Constientizarea e cheia !
Constientizarea inceputa timpuriu e cheia succesului 🙂

Sursa si imaginea : coltuldeit.blogspot.com

Copiii de azi sunt crescuți conectați. De aceea trebuie să-i învățăm niște elemente de bază despre cum să rămână în siguranță acolo.
Copiii trebuie să învețe cum să se comporte pe Internet, ce să facă și ce să nu facă în mediul online. Pentru copii consecințele de a face ceva greșit pot fi semnificativ mai grave decât pentru adulți.
Copiii iubesc și tehnologia și lectura si pot utiliza acum un instrument nou: Marlies Slegers a scris o carte numită Kasper, Sky și Ursul Verde, o poveste scurtă ilustrată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, vârsta cea mai bună pentru a extinde cunoștințele copilului despre siguranța online, carte scrisă pentru a fi distractivă și educativă, pentru a-l ajuta să identifice ce este bine și ce nu în lumea digitală.
Protagoniștii sunt Kasper, Sky și Midori Kuma, ursul verde care îi ajută pe copii. Cartea se referă la noțiunile de confidențialitate, parole, agresiuni și câteva altele. Nu va înlocui părinții în educarea copiilor, așa că nu te baza pe ea ca singura sursă de informație despre siguranța online a copilului tău .

Puteți descărca “Kasper, Sky și Ursul verde” chiar aici – în format PDF, gratuit, în limba engleză 🙂

Sursa : https://coltuldeit.blogspot.com/2019/03/carti-pentru-copii-de-la-kaspersky.html