De ce te-ar plati marile companii sa-ti salvezi pozele la ele in cloud?

Amazon își dorește cu adevărat pozele noastre si plateste pentru ele!

Amazon plateste 12 dolari pentru a-ti salva toate fotografiile la ei in cloud!  Dar 12 dolari este o suma prea mica pentru daca faci asta folosind inteligenta artifciala ei iti pot cunoaște întreaga viață! Da, este vorba despre colectarea datelor și nu despre backupul fotografiilor.
Permiteți-mi să vă reamintesc rapid ce contin imaginile dvs., (sunt date EXIF).

Datele continute sunt: – Fotografia în sine – Data si ora – Localizare geografică – Tipul camerei – Tipul obiectivului. Pozele le pot folosi pentru recunoașterea facială (Amazon este cel mai mare furnizor de instrumente de recunoaștere facială din lume). Cronologia dvs. are mai multe detalii decât Facebook – Timpul dvs. de lucru și tipul de lucru – Venitul dvs. prin prisma vacanțelor, activele din imagi și relațiile sociale – Va vor cunoaște religia și convingerile politice, da, prin imagini – Vârsta, datele zilelor de naștere – Orice document pe care l-ați luat (declarație, contracte și multe altele)  – Pot corela aceste informații cu cheltuielile dvs. și multe altele. Și mult mai mult, pot afla lucruri pe care nu ati crede ca se pot afla din poze, toate acestea, pentru 12 USD.
Odată ce vor stii totul despre dvs., vă vor putea manipula după bunul plac, cunoscându-vă toate punctele slabe, pasiunile, slabiciunile  etc.

Asa ca trebuie sa va ganditi bine cu cine va partajati datele personale.

Sursa: https://www.linkedin.com/