High-Tech Bridge lansează un program de reseller pentru securitatea aplicațiilor

High-Tech Bridge , un furnizor de aplicații de securitate pentru aplicații din Elveția, a prezentat recent primul său program partener pentru reselleri cu valoare adăugată (VAR).

Fundația High-Tech Bridge și CEO-ul Ilia Kolochenko îi spune partenerilor Channel că aceasta este prima incursiune a companiei în canalul VAR. HTB a colaborat istoric cu partenerii de tehnologie și de afaceri (inclusiv PwC ), dar anunțul de astăzi indică o nouă abordare a pieței de securitate.

High-Tech Bridge lui Ilia Kolochenko

High-Tech Bridge lui Ilia Kolochenko

“Astăzi, suntem pe deplin pregătiți să începem călătoria interesantă cu programul nostru VAR pe care am planificat și pregătit cu atenție în ultimul an”, a spus Kolochenko. “În sfârșit, a venit timpul să oferim o valoare durabilă noilor noștri parteneri și clienților lor”.

O varietate de tipuri de parteneri – inclusiv MSSP, consultanți și integratori – se pot alătura programului și pot vinde suita de produse ImmuniWeb AI . Serviciile permit descoperirea, testarea și apărarea aplicațiilor. F5, Imperva și Barracuda au colaborat deja cu HTB pentru a-și integra tehnologia.

Noul program, despre care Kolochenko afirmă că este “deschis tuturor celor care sunt pregătiți să ofere inovare clienților”, își propune să atragă noi parteneri cu comisioanele de vânzări și tehnologia de învățare a mașinilor.

“Datorită tehnologiei noastre de învățare a mașinilor, am reușit să automatizeze procesele consumatoare de timp fără a reduce calitatea sau fiabilitatea, economisind substanțial costuri; astfel, putem oferi partenerilor noștri comisioane extrem de competitive și stimulente foarte atractive pentru a crește volumul vânzărilor “, a spus el.

HTB enumeră avantaje suplimentare ca suport de marketing (care include fonduri pentru marketing comun), licențe și încercări pentru produse gratuite, personalizarea produselor și bilete gratuite la conferințele privind securitatea informatică.

Kolochenko declară că compania sa intenționează să atragă aproximativ 100 de VAR-uri în program, atât în ​​Europa, cât și în SUA. HTB își are sediul la Geneva, Elveția, dar are un birou în San Francisco.

“America de Nord este una dintre regiunile cele mai importante și mai atractive pentru noi; astfel, va fi rezonabil să spunem că cel puțin jumătate dintre parteneri vor fi probabil din SUA “, a spus el.

Kolochenko a înființat Bridge High-Tech în 2007. Platforma de testare ImmuniWeb face parte din evaluarea riscurilor de securitate IT oferită de PwC.

Am văzut o tendință de companii relativ tinere de IT care se îndreaptă spre canal în ultimul an pentru a câștiga o cotă de piață, securitatea fiind una dintre cele mai rapide subgrupe ale industriei.