IBM a lansat o nouă platformă de securitate open-source

IBM a lansat o nouă platformă de securitate open-source, numită Cloud Pak for Security, pentru a permite organizațiilor să se conecteze cu orice instrument de securitate, cloud sau sistem on-premise, fără a fi nevoie să mute date din sursa sa originală .

Imagine de ElasticComputeFarm de la Pixabay

Noua platformă este acum disponibilă și include tehnologie open-source pentru detectarea de amenințări, capabilități de automatizare pentru a accelera reacția în caz de cyberattack și capacitatea de a rula în orice mediu.

Cloud Pak pentru securitate IBM este prima platformă care utilizează tehnologia open-source a companiei care permite utilizatorilor să caute și să traducă date de securitate dintr-o varietate de surse. De asemenea, poate fi extins prin adăugarea de instrumente și aplicații suplimentare în timp.

Pe măsură ce mai multe companii se apropie de maturitatea cloud, aplicațiile și datele sunt răspândite frecvent pe mai multe cloud private și publice și resurse la fața locului. Protejarea acestui mediu IT fragmentat este adesea dificilă pentru echipele de securitate, motiv pentru care IBM a lansat Cloud Pak pentru securitate.

IBM Cloud Pak pentru securitate poate fi instalat cu ușurință în orice mediu, inclusiv cel local, cloud privat și cloud public. Platforma în sine este alcătuită dintr-un software containerizat pre-integrat cu Red Hat OpenShift.

Sursa : http://www.clubitc.ro/