Kaspersky Lab contestă în instanță decizia Departamentului American de Securitate Internă

Kaspersky Lab a anunțat că face apel împotriva deciziei Departamentului American de Securitate Internă (DHS) privind Directiva Operațională Obligatorie 17-01, care interzice utilizarea produselor companiei în agențiile federale.

Kaspersky Lab a făcut apel împotriva Actului de Procedură Administrativă pentru a pune în aplicare drepturile sale de procedură constituțională și a contesta Directiva Operațională Obligatorie care interzice utilizarea produselor și a soluțiilor companiei de către agențiile guvernamentale americane. Compania afirmă că decizia DHS este neconstituțională și bazată pe surse subiective, care nu sunt publice, nici tehnice, cum ar fi rapoarte media necoroborate și de multe ori anonime, insinuări și zvonuri. În plus, DHS nu a oferit companiei un proces adecvat în care să poată să demonteze acuzațiile pe care se bazează Directiva și nu a furnizat nicio dovadă a vreunei acțiuni greșite din partea Kaspersky Lab.

Articolul complet : http://www.agora.ro/stire/kaspersky-lab-contesta-instan-a-decizia-departamentului-american-de-securitate-interna