Țepe de Black Friday: cum verifici prețurile

Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie, dar în goana după reduceri și oferte de nerefuzat s-ar putea să riști, românește vorbind, să-ți iei țeapă.

Cum verifici prețurile înainte de Black Friday 2018

Pentru a studia mai bine piața, poți instala extensia de Google Chrome Pricy.ro care caută în toate magazinele online cele mai bune prețuri și face un grafic al evoluției prețului până de Black Friday. Pe pricy.ro găsești 3 milioane de produse.

O extensie specială de Firefox este Price Expert prin care poți să compari prețul unui produs și să-ți setezi alerte push pentru a fi anunțat dacă există un preț foarte bun. De asemenea, dacă instalezi aplicațiile magazinelor online și pui produsele în favorite, vei primi alerte că acestea sunt reduse și merită să le cumperi de Black Friday 2018.

Compararea prețurilor din diferite magazine este o practică tot mai frecventă pentru 45% dintre români, arată un studiu GfK, România situându-se peste nivelul global la acest capitol, fapt care arată atenția sporită pentru găsirea celui mai bun raport calitate-preț pentru produsele căutate.

Sursa: https://start-up.ro/tepe-black-friday-preturi-crescute/