Cum protejati cu parola directoarele pe Android ?

Folder Lock este o aplicație Android care ajuta utilizatorii sa-si sporeasca securitatea datelor.

Aplicatia oferă caracteristici foarte necesare, cum ar fi protecția prin parolă a fotografiilor și videoclipurilor, portofelele securizate, recuperarea datelor, monitorizarea încercărilor de hack și multe altele!

Folder Lock vă permite să protejați prin parolă fișierele personale, fotografiile, videoclipurile, documentele, contactele, cardurile de portofel, notele și înregistrările audio din telefoanele Android. Aplicația vine cu o interfață curată și plăcută. De asemenea, puteți transfera fișiere din Galerie, PC / Mac, Camera și browserul de Internet.

La prima rulare trebuie ales codul PIN folosit pentru protectia datelor. Este foarte important să nu uitati acest cod in caz contrar vei pierde accesul la datele tale salvate FolderLoock.  

Apasati pe + în dreapta jos,  intrati în directorul în care aveti datele pe care doriti sa le protejati. După ce le-ati bifat, faceti  tap pe lăcățelul din dreapta sus. Din acel moment datele protejate vor putea fi acccesate doar din aplicația Folder Lock. Dacă ulterior doriti să deprotejati datele respective, intrati în Folder Lock, bifati-le și apasati pe lăcățelul deschis pentru a le restaura în telefon.