Deseat.me un instrument care să vă ajute să ștergeți unele dintre conturile dvs. online.

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Dacă căutați un instrument care să vă ajute să ștergeți unele dintre conturile dvs. online, atunci acest instrument poate fi util: https://www.deseat.me/
 
Cum functioneaza:
 
Utilizatorii se conectează cu detaliile contului Google sau Microsoft și Deseat.me găsește toate conturile online, cum ar fi Facebook, LinkedIn și Evernote. Site-ul folosește apoi protocolul Google OAuth pentru a accesa toate datele disponibile înainte de a le oferi clienților link-uri de ștergere pentru fiecare dintre conturile lor, astfel încât să poată scăpa de toată activitatea lor online.
 
Din pacate Deseat.me va putea găsi numai conturile care sunt conectate la un cont Gmail sau Microsoft - astfel încât toate conturile vechi care au fost create utilizând o altă adresă de e-mail nu vor fi șterse. Și din pacate nu este posibil să vă ștergeți complet activitatea dvs. online. De exemplu toate fotografiile sau videoclipurile, pentru care ati acordat permisiunea de vizualizare unui prieten pe Facebook, vor fi disponibile chiar și după ce ați șters propriul cont de pe site.