Fraudă cu bilete la 1 euro în numele Wizz Air

O escrocherie  circulată  în mediul online românesc, de data aceasta în numele operatorului de transport aerian Wizz Air.

Utilizatorilor li s-a promis șansa de a câștiga 2 bilete Wizz Air la doar un euro pentru o destinație aleasă de ei și 500 de euro, dacă răspund la un chestionar cu 3 întrebări și dau share pe Facebook mesajului.

În acest moment pe site-ul scam-ului apare faptul că ar mai fi 47 de bilete rămase, deja 35.059 persoane dând like la postarea de pe Facebook și plătind suma de un euro. În schimbul acestei sume ar fi primit ceea ce pare a fi un bilet emis de Wizz Air.

Oficialii companiei nu au transmis presei din România un comunicat oficial, însă le-au reamintit clienților că site-ul oficial al companiei este wizzair.com, și nu wizzair.ro, așa cum apare în site-ul de unde a pornit escrocheria, precum și adresa oficială a paginii de Facebook.  ”Toate informațiile și promoțiile companiei apar pe aceste canale și în newsletter-ul Wizz Air”, au spus aceștia rugând-i pe clienți să nu intre pe link-ri care nu au de-a face cu pagina oficială a companiei.

Sursa: https://start-up.ro/