Future Jobs Finder – un instrument creat de Vodafone pentru a îi ajuta pe tineri să își atingă potențialul maxim în lumea digitală actuală.

Future Jobs Finder


Cum funcționează?

Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la o serie de întrebări simple. După ce completezi primul chestionar, îți vom prezenta un set de joburi care se potrivesc cu aptitudinile și preferințele tale. Dacă îți plac joburile sugerate, poți afla mai multe despre ele sau poți căuta posturi libere. Cu cât completezi mai multe chestionare, cu atât mai precise vor fi sugestiile de joburi.

Cui se adresează?
Oricui simte că are nevoie de îndrumare sau de surse de inspirație când se află în căutarea primului job, sau oricine care vrea doar să afle mai multe despre propria persoană si platforma funcționează direct în browserul web.

Future Jobs Finder include si cursurile de e-Learning  gratuite.
Platformele de e-Learning sunt externe instrumentului Future Jobs Finder, însă le-am corelat cu categoriile de joburi care sunt cele mai adecvate pentru tine. Cel mai mare avantaj este că majoritatea sunt complet gratuite!

Primesc un certificat de absolvire de la Vodafone?
Momentan nu, dar ți se vor comunica punctele forte și aptitudinile tale de top. Destul de tare, nu?

Un potențial angajator va avea acces la aceste rezultate?
Nu vom partaja cu nimeni aceste rezultate, deoarece ne aflăm aici doar pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim, însă tu poți folosi rezultatele pentru a-ți îmbunătăți CV-ul, adăugând rezultatele la aptitudinile tale de top.

 

Sursa: https://futurejobsfinder.vodafone.com/