Gigantul Google lansează un program de certificare pe platforma Coursera pe o poziție entry-level de suport IT

Gigantul Google lansează un program de certificare pe platforma Coursera pentru a veni în ajutorul celor care vor să deprindă câteva aptitudini de bază în IT, în cel mult un an, ca să se poată angaja pe o poziție entry-level de suport IT.

Acest certificat de șase cursuri, dezvoltat exclusiv de Google, include un curriculum inovativ conceput pentru a vă pregăti pentru un rol de bază la nivel de suport IT. Un loc de muncă în domeniul IT poate însemna munca personală sau de la distanță, fie într-o companie mică, fie într-o companie globală, cum ar fi Google. Indiferent dacă te-ai jucat cu IT sau ai fost complet nou, ai ajuns la locul potrivit.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, după încheierea certificatului, puteți să vă partajați informațiile cu angajatorii de top, cum ar fi Bank of America, Walmart, Sprint, GE Digital, PNC Bank, Infosys, TEKSystems, UPMC și, Google.

Printr-o combinație dinamică de cursuri video, chestionare și laboratoare și widget-uri, programul de invatare vă va prezenta soluții de depanare și service pentru clienți, rețele, sisteme de operare, administrare de sistem, automatizare și securitate.

 

Sursa: https://www.coursera.org/specializations/google-it-support