Lidl România avertizează în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online

Sunt in siguranta datele tale personale ?

O noua tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online

Conform comunicatului de presă, Lidl România avertizează clienţii cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook şi pe WhatsApp. Oferta “noi oferim voucher gratuit 500$ pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare” redirecţionează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparţine Lidl România sau partenerilor săi.

Reprezentanţii LIDL România au declarat că: “utilizatorii de Internet sunt sfătuiţi să nu încerce să acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanţează ferm de asemenea modalităţi de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă”.

Lidl România recomandă clienţilor care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania.

 Sursa: http://www.bursa.ro/